Даяна - принцесата, която щеше да навърши 58

Тя си спечели прозвището "Принцесата на народа"
31
Даяна - принцесата, която щеше да навърши 58
Снимка: Reuters

На 1 юли 1961 г. в семейство Спенсър се ражда Даяна Франсис Спенсър. Тя е най-малката дъщеря на Едуард Спенсър и Франсис Шанд Кид. През 1975 година тя се превръща в лейди Даяна, след като баща ѝ се сдобива с титлата виконт Алтроп.

Първоначално Даяна учи в Силфилд Скул Кингс Лин в Норфолк, а след това и в девическо училище. През 1977 г., когато е едва на 16, тя заминава да учи в Швейцария. Там тя среща принц Чарлз, който по това време се среща със сестра ѝ – лейди Сара.

След като завършва училище, тя се мести в Лондон, където започва работа като детска учителка. Интересът на принц Чарлс към Даяна започва да се увеличава, а медиите непрекъснато следят бъдещата принцеса. През 1981 година, двамата се женят пред очите на целия свят, а пресата обявява церемонията като "сватбата на века“. Приблизително 750 млн. души са гледали щастливото събитие.

Година по-късно се ражда първият син на двойката – принц Уилям, а през 1984-а на бял свят се появява и принц Хари. Въпреки че отвън кралският живот изглежда чудесен, не такъв е бил той за Даяна. В множество интервюта принцесата е споделяла, че се е чувствала зле и тормозена в двореца. Нямала е свободата, за която е мечтала, и имала чувството, че се задушава.

Още истории за звездите може да намерите в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
3
 
! Отговори
Татяна преди 4 години
Даяна сама се затри с поведението си. Искаше да е бунтар , искаше свобода, но с корона на главата. Нямаше да я оставят дълго с това,,свободомислие, при това плитковато.Чарлз й изневерявал, а тя ....същото умножено многократно. За пред света бе една лъскава, блестяща принцеса, а всъщност фалшива в личен план. Никой от кралската фамилия нямаше да й прости безразсъдството да си помислиш, че ти е позволено да си извън протокола.
24
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Естествено, че става въпрос за напълно планиран брак. Искали са да влеят малко свежа кръв в кралското семейство с привличането на красива жена. Даяна е била красива, но т.ъпичка. Толкова за нея. Мир на праха й!
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПроСоТоМного си наивен, бе! Даяна и Чарлз са 16-и братовчеди - и двамата са потомци на крал Хенри Седми. Така че, Хари и по линия на майка си е потомък на династията на Тюдорите.Просто не обръщай внимание на подобни клюки. Когато става въпрос за планиран и одобрен кралски брак, всичко се преценява дори от такива гледни точки, за каквито ние не можем и да се сетим.
22
3
 
3
 
! Отговори
Трол преди 4 години
както каза бащата на народите Владимир Владимировч : "Най-голямата ни грешка, беше изускането на контрола върху интернет" Колко е хубаво да говорим, как тези рептили живеят по 1 000 години и не боледуват дори от хрема. Ама в уикипедита пише, че башата на сегашната кралица е починал само на 54 години и то от рак.Върви обяснаявай сега.
21
1
 
6
 
! Отговори
..... преди 4 години
Английската корона я употреби да роди престолонаследници и после я уби.Камила тогава е определяна от двореца като неблагонадежден партньор за престолонаследника.След като тя се омъжва Андрю Паркър Боулс,ражда му две деца,но продължава да е любовница на Чарлз.Брак от трима не може да просъществува дълго.
20
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чета тук хора,които, знаят какво са си говорили с Чарлз, посветени са в супер секретни тайни,ккой е рептил и кой не е,поръчкови убийства от тайните служби и т.нПо принцип, това са неща в който са посветни много малко хора и се убива, ако изтече информация. Та се чудя, вие или сте оот тесния рептилски кръг или отдавна трябваше да сте убити.
19
6
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
абе убаво!...Ама барем да беше оставила супщенее за тва,КОЙ е БИОЛОГИЧНИЯ БАЩА НА РИЖАВИЯ Хари....Сега тънем в догадки....Е,дъртата от "Винздор" не понесе тоя "кралски резил",и...виждате резултата:-"Принцесата ЩЕШЕ да навърши 58"....ЩЕШЕ!!!...е да,ама не!(изопшто,штуротии на кутии..)
18
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да почива в мир!Обаче да ми я навирате като "принцеса на народа". Не знам какво точно е направила за народа.След като ражда децата, Чарлз й казва, че нейната мисия е изпълнена и тя може да прави каквото си иска, а Чарлз ще си бъде с жената, която му харесва като личност повече.И тая започва луд секс с всеки мъж около нея. Ей това и е живота. Скука и еб*не. На някои жени им харесва тук, като оная дето е сега с Ники Михайлов - малката перука.Иначе - не съм й желал лошото на жената.
17
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Данчето показа нагледно докъде води наивността граничеща с глупост.Първо се жени за оня грозник,после една камара любовници,които са по подразбиране търсачи на приключения .Пари направиха за нейна сметка,то направи си е пример за клишето " принцесата и коняря"...И накрая с мюсюманина,за който короната нямаше как да си затвори очите.Трябва да си много наивна,че да вярваш да ти се размине. Едно евентуално дете от него щеше да е брат или сестра на принцове,как ще допусне това короната!
16
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 14 "6,това че за мъртвите или добро или нищо е просто глупост"Тогава, защо не пишат истината ? Че беше една разпасана..., която си лягаше с всеки който види. И без глупостите - Била нещастна, защото мъжът и изневерявал. Да такива жени имат право на друг мъж. Ама си хвашат един с който си живеят и се обичат.А тази имаше безброй, Даже с кралския коняр беше. "Лошият Чарлз" си беше само с Камила, не вършееше насред. Ималала е право да е ...., но не ми я хвалете и давайте за пример.
15
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кралицата заповяда да я ликвидират. Рептилска работа. Даяна не издържа и тръгна с пакистанец...ама то не е от хубаво. След рептила Чарлз, е искала да бъде с човек.
14
4
 
5
 
! Отговори
Мхм преди 4 години
***.. При толко мъже по света тя се 'фана с *** точно.. Ае стига с тая сляпа любоФ.. Принцеса си, имаш тогава протокол, особено в такава минархия както е там... Като искаш ученически изживявания, да не си се отдавала на принц, пък после ханъма ше ми става...
13
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
6,това че за мъртвите или добро или нищо е просто глупост.Веднага давам пример с Хитлер.Има много исторически личности извършили злодеяния,означава ли това че ще ги изключим от историята,защото за мъртвите"или добро или нищо.
12
1
 
7
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
Адам , който щеше да навърши 6 600 години...
11
0
 
10
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
Бай Джон Рамбо днес навършва 73. Къде ви е статията?
10
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наборката ако се беше заиграла с мене щеше да е жива и здрава.Да ама не. И една комшийка и тя тръгна в арабския сектор и тя не Уцели.
9
12
 
3
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
НА КОЙ ЧЕЛОВЕК МУ Е НУЖНО ДА НАВЪРШВА ПОВЕЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ ??? СПОМНЕТЕ СИ ВИЦА : " ДО 20 ЖИВЕЕШ ЧОВЕШКИ --- СЛЕД 20 РАБОТИШ КАТО КОН , МАГАРЕ И ВОЛ; ЯДЕШ КАТО CВИНЯ И ЖИВЕЕШ КАТО КУЧЕ ---ЗАЩОТО "ГОСПОД" ТИ Е ДАЛ ЧАСТ ОТ ТЕХНИТЕ ГОДИНИ !!!
8
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Горката, убиха я!
7
6
 
6
 
! Отговори
Н преди 4 години
Принц Хари не е от Чарлз, а от Джими Хюит. Вече дори никой не го отрича.
6
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За мъртвите или добро или нищо.Така че, престанете да пишете за нея.